foto

Tamara Spiričjova

  • nar. 6.11.1940 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ljubov po ošibke (TV film)
2015 Moskva nikogda ně spit
2013 Jolki 3
Metro
Metěl
Moskovskije sumerki (TV film)
2011 Jolki 2
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2008 My stranno vstretilis (TV film)
Vremja sčasťa (TV film)
Zpátky na frontě
Čizkejk
2007 Moja mama - Sněguročka! (TV film)
2006 977
2005 Něčajannaja radosť (TV film)
2004 Miluji jen tebe

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Ženščina s prošlym (TV seriál)
2017 Šram (TV seriál)
2016 Něvesta iz Moskvy (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Teň strekozy (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Effekt Bogarně (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Sněžinka (S01E08)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Illjuzionist (S01E07)
Zemskij doktor (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Vsju ostavšujusja žizň (S01E03)
2009 Oficery 2 (TV seriál)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Koški (S03E05)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Mestorožděnije (E62)
Atlantida (TV seriál)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Igrok (S01E08)
Soldaty 13 (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
2005 Persona non grata (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Těmnaja komnata (S02E09)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky