foto

Dmitrij Dorochov

  • nar. 5.6.1975 (45 let)
    Abcházie, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Duchless. Konec glamura
2008 Rusiči
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2004 Ruské peklo
2002 Vovočka

TV seriály

2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
Ženskaja versija. Děduškina vnučka (TV seriál)
2017 Lesnik (TV seriál)
Šantaž (S04E11)
2016 Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2014 Ment v zakoně (TV seriál)
Bednyje ljudi (S09E10)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Dlja těch, komu za sorok (S01E05)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Tajna Roxany (E08)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky