foto

Bülent Sharif

  • nar. 1973
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Wunschzettel (TV film)
2012 Wunschkind (TV film)
2011 Dostaňte mě ven (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
2010 Chefinspektor Ochajon - Mörderischer Besuch (TV film)
Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
Sněhová bouře (TV film)
2009 Sari Saten - Der gelbe Satin
2008 Srdce z čokolády (TV film)
2007 Ostrov pokladů (TV film)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Nikdy nevěř svému zeti (TV film)
2004 Eva Blond: Takový je život (TV film)
2002 Alles getürkt! (TV film)
Die Dickköpfe (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Oskar (TV film)
2000 Einer geht noch (TV film)
Rote Glut (TV film)
1999 Meine beste Feindin (TV film)
Místo činu: Kolín - Martinské posvícení (TV film)
1998 Dubnové děti

TV seriály

2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Sicher im Alter (S17E08)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Nein heißt nein (S18E06)
2016 Lena Lorenz (TV seriál)
Entscheidung fürs Leben (S02E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem anderen Licht (S19E09)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
Zurück ins Leben (S01E01)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Unversöhnlich (S05E13)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Samí zrádci (S03E09)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Frischfleisch (E31)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Nur ehrliche Liebe ist gute Liebe (E05)
Der Verrat (E04)
Der Überfall (E03)
další epizody (4)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední den (S15E02)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
La Paloma (E43)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2004 Inspektor Rolle (TV seriál)
Herz in Not (S02E01)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Süße Träume (S05E03)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky