foto

Bülent Sharif

  • nar. 1973
    Berlín, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Wunschzettel (TV film)
2016 Lena Lorenz - Entscheidung fürs Leben (TV film)
2015 Lena Lorenz - Willkommen im Leben (TV film)
Lena Lorenz - Zurück ins Leben (TV film)
2012 Wunschkind (TV film)
2011 Dostaňte mě ven (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
Wilsberg - Frischfleisch (TV film)
2010 Chefinspektor Ochajon - Mörderischer Besuch (TV film)
Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
Sněhová bouře (TV film)
2009 Ein starkes Team - La Paloma (TV film)
Sari Saten - Der gelbe Satin
2008 Srdce z čokolády (TV film)
2007 Ostrov pokladů (TV film)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Nikdy nevěř svému zeti (TV film)
2004 Eva Blond: Takový je život (TV film)
Inspektor Rolle - Herz in Not (TV film)
2002 Alles getürkt! (TV film)
Die Dickköpfe (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Oskar (TV film)
2000 Einer geht noch (TV film)
Rote Glut (TV film)
1999 Meine beste Feindin (TV film)
Místo činu: Kolín - Martinské posvícení (TV film)
1998 Dubnové děti

TV seriály

2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Samí zrádci (S03E09)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Nur ehrliche Liebe ist gute Liebe (E05)
Der Verrat (E04)
Der Überfall (E03)
další epizody (4)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední den (S15E02)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2004 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace