foto

Theo Barklem-Biggs

  • nar. 1990
    Westminster, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Farming
The Festival
2017 Bavič
Den bedste mand
Journey's End
2015 Les Liaisons Dangereuses (divadelní záznam)
Midnight of My Life
samuel-613
2014 Kingsman: Tajná služba
2013 Hammer of the Gods
2012 Borrowed Time
Keith Lemon: The Film
The Man Inside
2011 7lives
Přizdis*áči
Čas hrdinů
2010 Some Dogs Bite (TV film)
2009 Micro Men (TV film)
Mojžíš Jones (TV film)
Scouting for Rudeboys
2000 Obviněn

TV seriály

2015 Ballot Monkeys (TV seriál)
Crims (TV seriál)
Tatau (TV seriál)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Fades (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Help (S04E05)
Miranda (TV seriál)
Klesám níž (S02E04)
2008 Přežít! (TV seriál)
2007 Jak nežít svůj život (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2014 Naše světová válka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace