foto

Betty Schuurman

  • nar. 1962
    Edam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Instinct
2014 Infiltrátor
Vina Lucie de B.
2009 Bouře
2008 Pokrevní bratři
2007 Kůň pro Winky 2
Slepý
Wolfsbergen
2005 Het mysterie van de sardine
Kůň pro Winky
Staatsgevaarlijk (TV film)
2004 Gebroken rood (TV film)
2003 Verder dan de maan
Štětcem osudu (TV film)
2002 Dvojčata
1999 Zaanse nachten (TV film)
1997 Arends (TV film)
Charakter
1995 De schaduwlopers

TV seriály

2019 Morten (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2000 Oh oh Den Haag (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky