foto

Pierric Gantelmi d'Ille

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 All Inclusive
2018 Voyez comme on danse
2017 Chez Nous
2016 Joséphine s'arrondit
2015 Orage
2014 La dernière échappée (TV film)
Nejsi můj typ
2013 Déferlantes, Les (TV film)
Rock the Casbah
2012 38 svědků
Bankable (TV film)
2011 De bon matin
2008 Ta druhá
2007 Manon sur le bitume
2005 La petite flamme
1994 Elle voulait faire quelque chose

TV seriály

2018 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
další epizody (4)
2016 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Chérif (TV seriál)
Au suivant (S02E07)
Désaccords majeurs (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky