foto

Akira Kobajaši

  • nar. 3.11.1937 (81 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Don e no miči
2002 Šura no mure
Šura no mure: Dainibu – Fú'unhen
Šura no mure: Daisanbu kankecuhen – Daikósó rettó
1993 Minbó no teió
1992 Šura no densecu
1989 Haru kuru oni
1984 Agein
1982 Seiha
1980 Džingi naki tatakai: Sóšúhen
1978 Tarao Bannai
Tarao Bannai: Kimen mura no sangeki
1977 Seišun no mon: Džiricuhen
1976 Džicuroku gaiden: Ósaka dengeki sakusen
Hirošima džingi: Hitodžiči dakkai sakusen
1975 Nihon bórjoku rettó: Keihanšin koroši no gundan
Seišun no mon
1974 Bórjokugai
Džicuroku hišakaku: Ókami domo no džingi
Džingi naki tatakai: Kankecuhen
Džingi naki tatakai: Čodžó sakusen
Karadžiši keisacu
Otec jednotek kamikaze
1973 Džingi naki tatakai
Džingi naki tatakai: Dairi sensó
1972 Zero me no san kjódai
1971 Bórjokudan: Norikomi
1970 Botan to rjú
Neon keisacu: Jack no irezumi
Neon keisacu: Onna wa joru no nioi
Nippon saidai no kaojaku
Onna no keisacu: Kokusaisen mačiaišicu
Onna no keisacu: Midarečó
Senkecu no kiroku
1969 Anego
Arakure
Bakutó hjakunin
Daimon: Džigoku no sakazuki
Džigoku no hamondžó
Fudžita Goró no anego
Jakuza wataridori: Akutókagjó
Joru o hiraku: Onna no ičiba
Kenka bakuto: Džigoku no hanamiči
Kóiki bórjokudan: Rjúkecu no šima
Nobori rjú tekka hada
Noborirjú jawa hada kaičó
Onna no keisacu
Zoku onna no keisacu
1968 Araši no hatašidži
Júkjó sangokuši: Tekka no hanamiči
Sanbiki no akutó
Sekidó o kakeru otoko
Šima wa moratta
1967 Bakudan otoko to iwareru aicu
Bakuha sanbjómae
Fudžimina aicu
Inoči širazu no aicu
Kettó
Kigeki: Tókjó no inakappe
Kimi wa koibito
Taikecu
1966 Futeki na aicu
Hóró no uta
Kuroi tobakuši: Akuma no hidarite
Ore ni sawaru to abunaize
Šin júkjóden
1965 Iki ni kanzu
Jaró ni kokkjó wa nai
Kendžú burai: Nagaremono mure
Kuroi tobakuši
Kuroi tobakuši: Daisu de korose
Makao no rjú
Nageta daisu ga asu o jobu
Sanbiki no norainu
Sasurai wa ore no unmei
1964 Burai muhó no to: Sabu
Gitá kakaeta hitori tabi
Hana to dotó
Ikiteiru ókami
Kuroi daisu ga ore o jobu
Oretači no či ga jurusanai
Sasurai no tobakuši
Tókai júkjóden
1963 Ginza no Džiročó
Ginza no Džiročó: Tenka no ičidaidži
Hatoba no tobakuši
Joru no kunšó
Kantó júkjóden
Kantó mušuku
Kaze ga jondeiru senpúdži: Ginza buraičó
Ore wa džigoku no butaičó
1962 Bókjó no umi
Džigoku no joru wa makka da ze
Harukanaru kuni no uta
Jume ga ippai abarenbó
Kita kikó jori: Wataridori kita e kaeru
Nikaidó Takuja Ginza Buraičó: Kaettekita senpúdži
Sasurai
Sekibecu no uta
Utau abarenbó
Wataridori kokjó e kaeru
1961 Araši o cukkiru džettoki
Daišinrin ni mukatte tacu
Dekanšo fúraibó
Ginza senpúdži: Araši ga ore o jonde iru
Ható o koeru wataridori
Kaze ni sakarau nagaremono
Kuroi kizuato no blues
Kógendži
Taiheijó no kacugija
Taijó, umi o someru toki
Tokai no sora no hidžósen
Óunabara o juku wataridori
1960 Akai júhi no wataridori
Daisógen no wataridori
Ginza senpúdži: Mokugekiša wa kjacu da
Jakuza no uta
Kučibue ga nagareru minatomači
Nankai no noroši
Tokai no sora no jódžinbó
Tókjó no abarenbó
Umi kara kita nagaremono
Umi o wataru hatoba no kaze
Wataridori icu mata kaeru
Óabare fúraibó
1959 Araši o jobu júdžó
Dynamite ni hi o cukero
Ginza senpúdži
Ginza senpúdži
Ginza senpúdži: Kuromaku wa dare da
Gitá o motta wataridori
Gunšú no naka no taijó
Hatoba no muhómono
Nangoku Tosa o ato ni šite
Nirendžú no tecu
Onna o wasurero
Ore wa čósen suru
Tókjó no kodoku
Wakai hjó no mure
1958 Akuma to tenši no kisecu
Aoi čibusa
Fumihazušita haru
Jogiri no daini kokudó
Kanzenna júgi
Kiri no naka no otoko
Sabita naifu
Ucukušii andžu-san
Zeššó
Široi akuma
1957 Bakumacu taijóden
Kawakami tecuharu monogatari: Sebangó 16
Kjó no inoči
Kodoku no hito
Korošita no wa dare da
Kunin no šikeišú
Kókó jonen
Seišun no bóken
Šóriša
1956 Ueru tamašii
Zoku ueru tamašii
1954 Kodoku no hito

TV seriály

2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
2008 San Daime no Yome! (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Haru kuru oni

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace