foto

Major Dodge

  • nar. 14.8.1978 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Soul Frackers
2018 My Daughter Vanished (TV film)
Plán pomsty (TV film)
2017 Bomb City
Donovan
Family of Lies (TV film)
2016 Atomic Shark
Occupy, Texas
2015 Racing Legacy
2014 Behold the Noose
2013 Blue Collar Boys
2012 Dangerous Place, A
2002 Erotic Mirror, The

TV seriály

2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Zlý národ (S04E01)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Zimní šílenství (S04E11)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Očistec (S07E11)
2001 Sex ve městě (TV seriál)
Mé skutečné já (S04E02)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Racing Legacy

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace