foto

Ruben Garfias

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Insidious 3: Počátek
Road to Juarez
2014 Pohledný mizera (TV film)
2013 Sekvence
Vražedné krásky (TV film)
2011 Policejní divize Rampart
2009 GB: 2525
The Perfect Game
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2007 Pořádná rána
Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2006 American Blend
2003 Hon na člověka
2001 Barrio Murders, The
1993 Full Eclipse (TV film)
1992 Vysoká hra patriotů
1987 Zátah

TV seriály

2019 Casagrandovi (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Lion's Den (S03E08)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Not Fake (S01E06)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Srdce na pravém místě (E06)
Vražedné Miami (TV seriál)
Half-Life & Havana Nights (S02E09)
Tree Toxins & Three Stories (S02E06)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Plavba (S03E13)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Solace (S02E04)
The Fosters (TV seriál)
Going South (S03E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pariahville (S11E06)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Kurz anatomie (S02E09)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Hunter (E15)
Prolhané krásky (TV seriál)
Představ si to (S02E09)
Chybějící stránka (S02E08)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Let It Snow (S03E01)
Chuck (TV seriál)
Chuck a poslední detaily (S04E23)
2010 Passenger (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Krevní msta (S04E07)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04)
Zákon gangu (TV seriál)
Spadla klec (S02E06)
2008 Dirt (TV seriál)
In Lieu of Flowers (S02E07)
2007 Médium (TV seriál)
No One to Watch Over Me (S03E19)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chladné přijetí (S01E07)
Invaze (TV seriál)
The Nest (E15)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Sabotáž (S01E06)
Západní křídlo (TV seriál)
Ninety Miles Away (S06E19)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Safe (S03E07)
2003 Kingpin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky