foto

Evelyn Laye

  • nar. 10.7.1900
    Bloomsbury, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.2.1996 (95 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Sun Child (TV film)
Žena, kterou miloval (TV film)
1980 Vysněná země
1971 Say Hello to Yesterday
1970 Un estate con sentimento
1967 Theatre of Death
1959 Make Mine a Million
1957 Silver Wedding (TV film)
1946 I'll Turn to You
1935 The Night Is Young
1934 Evensong
Princess Charming
1933 Waltz Time
1931 One Heavenly Night
1927 The Luck of the Navy

TV seriály

1987 My Family and Other Animals (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1956 My Husband and I (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

1970 A Birthday Gala Tribute Noel Coward (TV pořad)
Looks Familiar (TV pořad)
1969 Stars on Sunday (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
1963 Stars and Garters (TV pořad)
1955 The Ted Ray Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace