foto

Alexandra Helmig

  • nar. 1975
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Frau Mutter Tier
2018 Lux: Krieger des Lichts
2015 Pomoc, zmenšil jsem učitelku
Rosamunde Pilcher: Síla lásky (TV film)
2014 Nebezpečně blízko (TV film)
2010 Rosamunde Pilcherová: Láska na obzoru (TV film)
2008 Záhadná vražda (TV film)
2007 Druhá půlka štěstí (TV film)
Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
2006 Pfarrer Braun - Der unsichtbare Beweis (TV film)
2004 Kommissarin Lucas - Vergangene Sünden (TV film)
2002 Wilder Kaiser - Der Meineid (TV film)

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2004 Frech wie Janine (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
2000 Doc - Schönheit ist machbar, Der (TV seriál)
Himmel und Erde - ein göttliches Team (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2015 Twinfruit - Die Dose muss menschlich werden (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Frau Mutter Tier

Producentská filmografie

Filmy

2019 Frau Mutter Tier

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace