foto

Jevgenij Jefremov

  • nar. 7.7.1977 (42 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vynohrad (TV film)
2014 Motylki (TV film)
2013 Doroga
2011 Bajkonur
Balada o bombardérovi
2008 Glupaja zvezda (TV film)
Never Cry Werewolf
Ot tjurmy i ot sumy (TV film)
Papírový voják

TV seriály

2017 Linija sveta (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
Volodymyrska 15 (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Pljaž (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Vůně zločinu (TV seriál)
Válka zločinců (S01E07)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
2009 Dve storony odnoj Anny (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace