foto

Marc Gracie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Spin Out
2008 The Tumbler
2005 Ty a tvůj pitomej kámoš
2003 Jídlo s sebou
1993 Crimetime
1992 Slow Night at the Kuwaiti Cafe, A
1990 Kink in the Picasso, A
Křižovatka života a smrti
1989 Blowing Hot and Cold

TV seriály

2001 Shock Jock (TV seriál)
2000 Sit Down, Shut Up (TV seriál)
1998 Totally Full Frontal (TV seriál)
1994 Jimeoin (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)

Dokumentární

2001 Jimeoin's Teatowel Tours: Northern Ireland (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Spin Out
2008 The Tumbler
2005 Ty a tvůj pitomej kámoš

TV seriály

2016 Bringing Our Stories Home (TV seriál)

Dokumentární

2011 We Are Illuminated

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky