foto

Julija Galkina

  • nar. 24.12.1984 (34 let)
    Kursk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Děňgi
2013 Poljarnyj rejs
2012 Ispaněc
Millioner (TV film)
Vasilki dlja Vasilisy (TV film)
2008 Alexandr: Něvská bitva
Nasledniki
2007 Artistka
Grechi naši (TV film)
Poceluji padšich angelov

TV seriály

2019 Děvjať žizněj (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
Iščejka 2 (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Linija sveta (TV seriál)
Ljublju těbja ljubuju (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2016 Opekun (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)
Pochiščenije Evy (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Murka. Časť 2 (S01E04)
Murka. Časť 1 (S01E03)
Taťjanina noč (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Svoi ljudi (S04E15)
Mstitěli (S04E14)
další epizody (16)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Pravo na ljubov (TV seriál)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Verju (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
2010 Tělochranitěl (TV seriál)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Igra v kukly (S01E02)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Fotograf (TV seriál)
Koroleva krasoty (E07)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Koška dlja Paši (E18)

Dokumentární

2012 Pojedinki: Dvě žizni polkovnika Rybkinoj (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace