foto

Bob Koherr

Biografie

Americký herec a režisér Bob Koherr sa stal známy pre úlohy v seriáloch, ktoré ako herec zastával, ale aj ako režisér seriálov pre mladých na stanici Disney.

Ako herec si zahral napríklad v seriáloch CYBILL, PARTY OF FIVE, MALCOLM IN THE MIDDLE alebo NASH BRIDGES. Takmer vždy išlo o menšie úlohy, podobne aj vo filme ÚTEK NA HORU ČARODEJNÍC z roku 2009.

Koherr je známy ako režisér paródie PLUMP FICTION z roku 1998, ktorá bola jeho režisérskym debutom. Neskôr sa ujal režírovania seriálov, podpísal sa pod viaceré epizódy seriálov HANNAH MONTANA, WIZARDS OF WAVERLY PLACE alebo GOOD LUCK, CHARLIE. Momentálne natáča nové série seriálov ANT FARM alebo JESSIE, ako aj svojich starších počinov v štúdiách Disney.

unclejack

Režijní filmografie

Filmy

1997 Plump Fiction

TV seriály

2020 The Big Show Show (TV seriál)
Fáze (E05)
Génius (E03)
2019 Mizera Nick (TV seriál)
Team Kaylie (TV seriál)
2018 The Conners (TV seriál)
Miracles (S01E05)
There Won't Be Blood (S01E03)
2017 U Raven doma (TV seriál)
The Baxtercism of Levi Grayson (S01E11)
In-vision of Privacy (S01E09)
Vending the Rules (S01E08)
2015 Táborníci z Kikiwaka (TV seriál)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
No More Mr. Nice Guy (E10)
Mystery Girls (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a stá epizoda (S02E90)
Charlie a právo volby (S02E89)
Charlie a katolická dívka (S02E88)
další epizody (37)
2013 Dads (TV seriál)
My Dad's Hotter Than Your Dad (E06)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a vánoční přání (S02E46)
Charlie a život na hromádce (S02E45)
Charlie to dělá pro vědu (S02E44)
další epizody (15)
2012 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie podlehne romantice (S01E10)
Návštěva Charlieho táty (S01E09)
Charlie zkouší spánkovou deprivaci (S01E03)
Jessie (TV seriál)
Austin & Jessie & Ally (S02E06)
Manžel k pohledání (TV seriál)
Newman vs. Newman (S02E06)
Swimmers and Losers (S02E05)
2011 Farma Rak (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2007 George Lopez (TV seriál)
George Helps Angie's Wha-Positive Self Image by Saying, 'You 'sta Loca Good.' (S06E07)
George Thinks Vic's Fiancée Is Lion About Being a Cheetah (S06E06)
George Testi-Lies for Benny (S06E04)
2006 Living with Fran (TV seriál)
Dreaming with Fran (S02E12)
Going Crazy with Fran (S02E06)
2005 Freddie (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
2003 Všechno je relativní (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Útěk na Horu čarodějnic
2006 Time Tunnel, The (TV film)
2005 Extrémní seznamka
2001 Maniacts
2000 Poor White Trash
1999 Pokrevní bratři
1998 Peklo (TV film)
1997 Důležitý terč
Odpadlík (TV film)
Plump Fiction
1992 Romeo & Julia
1986 Parting Glances

TV seriály

2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Monstrum (S04E23)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Sabotáž (S05E12)
2007 Tráva (TV seriál)
Doing the Backstroke (S03E01)
George Lopez (TV seriál)
George Gets Smoking Mad at Benny and Develops an Órale Fixation (S06E14)
1997 Správná pětka (TV seriál)
What a Drag (S04E01)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The Enemy (E07)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace Under Oath (S01E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Plump Fiction

Fanoušci tvůrce