foto

Eberhard Diepgen

  • nar. 13.11.1941 (77 let)
    Berlín-Pankow, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 tierisch gut! (TV seriál) - a.z.
1996 Deutschen Volke, Dem
1994 Berliini - kaupunki muutoksessa
1963 Mondo di notte numero 3

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace