foto

Taťjana Grigorjeva

  • nar. 26.10.1952 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Děň do
2016 Ostorožno! Vchod razrešjon (TV film)
2008 Trudno byť Mačo
2000 Lunoj byl polon sad
1999 Vaarwel Pavel
1994 Koleso ljubvi
1989 Tormoženije v nebesach
1987 Soblazn

TV seriály

2017 Lačuga dolžnika (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Ot pervogo do posledněgo slova (TV seriál)
Prizrak ujezdnogo těatra (TV seriál)
2015 Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Krovavyj pereděl (S02E02)
2013 Ťoščiny bliny (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Blizněcy (S13E30)
2011 Ljubov i razluka (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Saljut (S01E19)
2010 Letnije priključenija otčajannych (TV seriál)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Opasnyj kredit (E16)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Operacija "Danajec" (S03E06)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pusťakovoje dělo (S07E18)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Avtokop (S01E04)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Čužoj krest (S01E05)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Avarijnaja zaščita (S02E03)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Celuju, Larin (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky