foto

Kristian Levring

  • nar. 9.5.1957 (63 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Spása
2005 Doxa
2002 Intended, The
2000 Král je živ

Herecká filmografie

Filmy

2001 Den D - střihačův sestřih (TV film)
1990 John & Aage 2

TV seriály

1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)

Dokumentární

2002 Očištění
2000 D-dag - Instruktørene (TV film)
The Name of this Film Is Dogme95

Střihačská filmografie

Dokumentární

1982 66 scén z Ameriky

Host

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky