foto

Thomas Lockyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Pád (TV film)
The Commander: Virus (TV film)
2004 Ochránce
2003 Adrenalin
Jindřich VIII. (TV film)
2002 Princ William (TV film)
Psí vojáci
2000 Biblické příběhy: Pavel z Tarsu (TV film)
Highlander: Zúčtování
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
1998 Merlin (TV film)
Scarlet Tunic, The
1997 Inkognito
1995 Ostrov hrdlořezů
1991 Bejewelled (TV film)
1989 The Tall Guy
1988 Stealing Heaven

TV seriály

2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S08E03)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Midsomer Life (S11E04)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2005 Egypt (TV seriál)
Faraón a dobrodruh (E03)
2001 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Every Breath You Take: Part 2 (S01E10)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Dead on Arrival (E22)
Ultraviolet (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Archer's Goon (TV seriál)
1991 Chimera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace