foto

Bobby Bukowski

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Bronzed
Phoenix
The Last Thing He Wanted
2018 Hello Apartment
Jeremiah Terminator LeRoy
2017 Osudová večeře
2016 Imperium
Proti všem
2014 99 Homes
JacobJosefAimee
Rande na dvě noci
Rosewater
Svět na houpačce
Čas beznaděje
2013 Very Good Girls
2012 Hi Custodian
Mighty Fine
The Iceman
Zasažen bleskem
2011 Ghett'a Life
Policejní divize Rampart
The Ledge
2010 Locked In
2009 Kněžna Libuše
The Messenger
2008 Kytara
Phoebe v říši divů
2007 Tvář anděla
2006 Jestřáb umírá
Lying
Skleněný dům 2
Řezník
2005 Boogeyman
Hon na vraha (TV film)
The Dying Gaul
2004 Černá ovce
2003 Easy Six
2002 Sjetý (TV film)
The Moment After
2001 Nebezpečný sex
2000 Only Living Boy in New York, The (TV film)
Zločin a trest na předměstí
1999 Miluj bližního svého
The Minus Man
1997 Destination Anywhere
Než jsme se našli
The Last Time I Committed Suicide
Vem mě s sebou
1996 Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
1995 Pouta
Scénář smrti
Tom a Huck
1994 Golden Gate
Svátost manželská
1993 Ethan Frome
Household Saints
1992 Fool's Fire (TV film)
Klaun Shakes
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
Souboj
Zlaté prokletí
1990 Mortal Sins
Muži bez respektu
1987 Anna
Dobrou Chuť, Mami
1985 Fei fat yi man
The Way It Is

TV seriály

2017 Gypsy (TV seriál)
Black Barn (E10)
Neverland (E09)
Marfa (E08)
další epizody (7)
When We Rise (TV seriál)
Part V (E05)
Part IV (E04)
Part III (E03)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
2005 Tráva (TV seriál)
Vyšší vzdělání (S01E07)
Mrtvá zóna (S01E06)
Probuzení (S01E05)
další epizody (7)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1998 Pearl Jam: Single Video Theory

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Dirty Projectors - Keep Your Name (hudební videoklip)
2012 Dirty Projectors - About to Die (hudební videoklip)
Dirty Projectors - Gun Has No Trigger (hudební videoklip)
Dirty Projectors - Offspring Are Blank (hudební videoklip)
Dirty Projectors - The Socialites (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace