foto

Mark Minkov

  • nar. 25.11.1944
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 29.5.2012 (67 let)
    Moskevská oblast, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Tretějskij suďa (TV film)
2000 Ženščin obižať ně rekomendujetsja
1997 Razgovor s ptizi
1993 Čtoby vyžiť
1991 Firma priključenij
Ljubov na ostrove smerti
1990 Dělaj - raz!
1989 Idealnoje prestuplenije
1988 Osudový omyl
1986 Gdě vaš syn?
Prodělki v starinnom duche
Tajna Sněžnoj korolevy (TV film)
Tichoje sledstvije
Zina-Zinulja
1985 Dajtě nam mužčin!
Ličnoje dělo sudi Ivanovoj
1983 Bezumnyj děň inženěra Barkasova (TV film)
Milujeme jazz
Priključenija maleňkogo Muka (TV film)
1982 My žili po sosedstvu
Prikaz: Perejti granicu
1981 Prikaz: ogon ne otkryvat
Rychlík 34
Trampoty s láskou
1980 Lidé v oceánu
1979 Dobrjaki
Vzroslyj syn
1978 V ostře sledovaném pásmu
1975 Ar-chi-me-dy!
1974 Bez prava na ošibku
1973 Druzja moji...

TV seriály

2006 Bilet v garem (TV seriál)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
1985 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Požar (E19)
1982 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
On gdě-to zděs (E17)
1981 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Iz žizni fruktov (E16)
1980 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Ušjol i ně věrnulsja (E15)
1979 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Podpasok s ogurcom (E14)
1978 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Do tretěgo vystrela (E13)
1977 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Buket na prijemě (E12)
Ljuboj cenoj (E11)
1975 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Otvětnyj udar (E10)
1974 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Svidětěl (E09)
1973 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Pobeg (E08)
1972 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (E07)
Šantaž (E06)
Dinozavr (E05)
1971 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Povinnuju golovu (E04)
S poličnym (E03)
Vaše podlinnoje imja? (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace