foto

Tom Long

  • nar. Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Vražda ve vnitrozemí (TV film)
2006 BlackJack: At the Gates (TV film)
The Book of Revelation
2004 Rozjezd (TV film)
2003 The Postcard Bandit (TV film)
2002 Boomerang
Hora hrdinů (TV film)
2001 Akce kachna
Osudové rozhodnutí (TV film)
2000 Mise v ohrožení
Risk
1999 Ruce pryč
Strange Planet
1997 Doing Time for Patsy Cline
The Last of the Ryans (TV film)
1994 Country Life
1992 The Leaving of Liverpool (TV film)

TV seriály

2008 Na východ od všeho (TV seriál)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
1998 Kings in Grass Castles (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1995 Echo Point (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 The 2003 Australian Film Institute Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky