foto

Dominik Miškovský

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1994 Vlak (studentský film)

TV seriály

2001 Černí andělé (TV seriál)
Červená karta (E01)
1993 Česká soda (TV seriál)

Dokumentární

2005 Kniha rekordů Šutky
1998 Cesta do Indie (TV film)
Tibet, dalajlama, poselství (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Hudební videoklipy

2002 Lucie - Daniela (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Česká soda (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Cesta do Indie (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Moje svoboda

Hudební videoklipy

2014 David Koller - Ani Ty Ani Já (hudební videoklip)
2002 Lucie - Daniela (hudební videoklip)