foto

Chris Makepeace

  • nar. 22.4.1964 (55 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Úplné odhalení
1998 Short for Nothing
1996 A na Vánoce přišla láska (TV film)
1995 Síla paměti
1988 Aloha Summer
1987 Captive Hearts
1986 Vamp
1985 Dravec a feťák
The Undergrads (TV film)
1984 Oasis, The
1983 Terry Fox Story, The (TV film)
1982 Příšery (TV film)
Tajemný cizinec (TV film)
1981 Poslední honička
1980 Moje tělesná stráž
1979 Nemotorové
1974 Ottawa Valley, The (TV film)

TV seriály

1982 Going Great (TV seriál)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky