foto

Dominik Warta

  • nar. 1969
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Trouble with Being Born
2019 Marie Terezie II (TV film)
Südpol (TV film)
Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 L'Animale
2017 Balanceakt (TV film)
Harri Pinter, Drecksau
Marie Terezie (TV film)
Tatort – Schock (TV film)
2015 Kráska
Meine fremde Frau (TV film)
Planet Ottakring
2014 Sarajevo 1914 (TV film)
2011 Bez otce
2010 Bell Canto

TV seriály

2019 Země zločinu (TV seriál)
Das letzte Problem (E17)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Lederhaut (E03)
Země zločinu (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (E06)
2014 Spuren des Bösen (TV seriál)
Schande (E04)
2012 Braunschlag (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky