foto

Joe Menendez

  • nar. 23.6.1969 (49 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Bottle Girl
2016 Legenda tajného chrámu
2015 Ladrones
2014 Pravdivý příběh herečky
Quiero ser fiel
2011 Vánoce pro psa
2007 Pořádná rána
2003 Hon na člověka
2002 Lords of the Barrio

TV seriály

2019 Rychlá Layne (TV seriál)
Siréna (TV seriál)
Natural Order (S02E03)
2018 Siréna (TV seriál)
Street Fight (S01E09)
12 opic (TV seriál)
Odkaz (S04E04)
2017 Queen of the South (TV seriál)
El Precio de Fe (S02E07)
12 opic (TV seriál)
Bratři (S03E04)
2016 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Dark Side of the Sun (S03E10)
Matanzas (S03E09)
2015 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
There Will Be Blood (S02E09)
Bondage (S02E05)
The Best Little Horror House in Texas (S02E04)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Self-Contained (S01E05)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2001 Taina (TV seriál)
2000 The Brothers Garcia (TV seriál)
¡Viva Vegas! (TV seriál)
1999 Beltrán, Los (TV seriál)
1995 Placas (TV seriál)
1993 Real Stories of the Highway Patrol (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Pořádná rána
2001 Barrio Murders, The

TV seriály

1995 Placas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace