foto

Alber Ponte

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 El don de la duda
Kapitán Alatriste
2001 Intacto
Luna hraje o život
2000 El árbol del penitente
1999 Lorca, Santiago y seis poemas gallegos
1996 Alma gitana

TV seriály

2007 Familia Mata, La (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace