foto

Fabrice Colson

  • nar. 22.10.1968 (50 let)
    Lausanne, Vaud, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Atomic Ed
2015 Anna
Kickback
Poslední lekce
2014 La déesse aux cent bras (TV film)
2012 Le mentor
2010 Eject
Survivant(s)

TV seriály

2016 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Double peine, 1ère partie (S04E01)
2015 Le Tour du Bagel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace