foto

Joe Sheridan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kickback
Pierre Brossolette ou les passagers de la lune (TV film)
Učitelé na zakázku 2
2014 Horsehead
2013 Kluci a Guillaume, ke stolu!
Znamení andělů - Miserere
2012 L'oncle Charles
Les Seigneurs
Z prezidentské kuchyně
2011 Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
Moje malá princezna
Rapace (TV film)
2010 Černá Venuše
2009 Chéri
Herečky na scénu!
Král Guillaume
2008 Ca$h
Finding
Náš nelítostný svět
2007 Hannibal - Zrození
Hitman
2006 Dvakrát za život
Marie Antoinetta
Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
Prezident
Srdečná dohoda
2005 Rekonstrukce
Sky Fighters: Akce v oblacích
2004 Lovci pokladů
Prokletí bohů
2002 Červená siréna
2001 Largo (TV film)
2000 L'extraterrestre
Tanečnice
1999 Devátá brána
Johanka z Arku (TV film)
1998 Corps plongés (TV film)
Muž se železnou maskou
1996 Guerre des moutons, La (TV film)
1995 Le Nouveau monde
Tisíce
1994 Poisoned Ink
Riskantní poslání (TV film)
1992 Horká čokoláda
1990 Farendj
Muž uvnitř
Nová vlna
1989 Champagne Charlie (TV film)
Saint: The Big Bang, The (TV film)
1988 Nebezpečné známosti

TV seriály

2018 Versailles (TV seriál)
Posmrtný život (S03E05)
Zločin a trest (S03E04)
Pravda vyjde najevo (S03E03)
další epizody (5)
2017 Versailles (TV seriál)
Z krve a kamene (S02E10)
Sedm stínů (S02E09)
Nový režim (S02E08)
další epizody (8)
2015 Versailles (TV seriál)
Přesuňte sem zahradu (S01E10)
Etiketa (S01E09)
Diplomacie (S01E08)
další epizody (10)
2014 Calimero (TV seriál)
2009 Casperova strašidelná škola (TV seriál)
2007 Grand Star (TV seriál)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Meč v kameni (S02E21)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
1996 Aventures Caraïbes (TV seriál)
Les vacances de l'amour (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
The Beast Below (S01E16)
1992 Cousin William (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1986 Race for the Bomb (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky