foto

Tessa Schram

  • nar. 18.10.1988 (29 let)
    Amstelveen, Noord-Brabant, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tessa Schramová (1988) je nizozemská herečka a režisérka. Filmové vzdělání získala na filmové akademii v Amsterdamu, kterou absolvovala krátkým snímkem Ztráty a nálezy (Lost and Found, 2012). Před tím, než představila svůj celovečerní debut Léky proti bolesti (Pijnstillers, 2014), se věnovala realizaci videoklipů a hereckému umění.

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2017 100% Coco
2016 Dost!
2014 Lék

TV seriály

2001 Geschichten von überall (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Lék

Herecká filmografie

Filmy

2006 Afblijven
2003 Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
1999 Drobek
1998 Echte hond, Een

TV seriály

2005 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace