foto

Jussi Nikkilä

  • nar. 28.6.1982 (38 let)
    Lahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rozesmát, nebo zemřít
2017 Linnan juhlat (TV film)
2016 Důl
2013 Kuolemanvietti
Láska, soudruhu
2012 Lumienkeli (studentský film)
Láska a jiné trable
2011 Pussikaljaelokuva
2009 Kukkulan Kuningas (TV film)
Tuntematon sotilas (TV film)
2007 Ganes
Tali-Ihantala 1944
2006 iDREAMofYOU (studentský film)
2005 Holka, ty jsi hvězda
Mental Sport (TV film)
2004 Reetta ja Ronja aarteenetsijöinä (studentský film)
2003 Hymypoika
2002 Juulian totuudet (TV film)
Jízdenka do Mombasy

TV seriály

2019 Dospěláci (TV seriál)
Äitihaava (S01E07)
2018 Bullets (TV seriál)
Mari Saari (E10)
Roza (E09)
Syntymäpäivä (E08)
další epizody (10)
2017 Onnela (TV seriál)
Jesse (S01E08)
2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2012 Elämää suurempaa (TV seriál)
Jälkipyykki (E06)
Hermot kireällä (E05)
Peli alkaa (E04)
další epizody (6)
2009 Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Suojelijat (TV seriál)
Arto - aja, automies, aja! (E02)
2007 Maan mitta (TV seriál)
Kaivoksen varjot (E03)
Vaarallista tietoa (E02)
Komennus kotikylään (E01)
2002 Pidetään yhtä (TV seriál)
2001 Kultakuume.com (TV seriál)

Dokumentární

2020 Näin se syntyi: Faust (TV film)
2016 Taiteilijan työ
2014 Suuri asekeskustelu
2006 Ilman käsikirjoitusta, ilman ohjausta (studentský film)
2004 Letters from Karelia

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Ilona (studentský film)

Dokumentární

2006 Ilman käsikirjoitusta, ilman ohjausta (studentský film)
2003 Eläinopissa (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Covid fan tutte (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
Tää on seksii! (TV pořad)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2020 Robert Schumann: Kohtauksia Goethen Faustista (divadelní záznam)
W. A. Mozart: Don Giovanni (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

2020 Robert Schumann: Kohtauksia Goethen Faustista (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky