foto

Jussi Nikkilä

  • nar. 28.6.1982 (37 let)
    Lahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rozesmát, nebo zemřít
2017 Linnan juhlat (TV film)
2016 Důl
2013 Kuolemanvietti
Láska, soudruhu
2012 Lumienkeli (studentský film)
Láska a jiné trable
2011 Pussikaljaelokuva
2009 Kukkulan Kuningas (TV film)
Tuntematon sotilas (TV film)
2007 Ganes
Maan mitta (TV film)
Tali-Ihantala 1944
2006 iDREAMofYOU (studentský film)
2005 Holka, ty jsi hvězda
Mental Sport (TV film)
2004 Reetta ja Ronja aarteenetsijöinä (studentský film)
2003 Hymypoika
2002 Juulian totuudet (TV film)
Jízdenka do Mombasy

TV seriály

2019 Dospěláci (TV seriál)
Äitihaava (E07)
2018 Bullets (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Onnela (TV seriál)
Jesse (S01E08)
2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2012 Elämää suurempaa (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2009 Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Suojelijat (TV seriál)
Arto - aja, automies, aja! (E02)
2002 Pidetään yhtä (TV seriál)
2001 Kultakuume.com (TV seriál)

Dokumentární

2016 Taiteilijan työ
2014 Suuri asekeskustelu
2006 Ilman käsikirjoitusta, ilman ohjausta (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Ilona (studentský film)

Dokumentární

2006 Ilman käsikirjoitusta, ilman ohjausta (studentský film)
2003 Eläinopissa (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
Tää on seksii! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky