foto

Anssi Heinonen

  • nar. 1978
    Salalahti, Finsko

Biografie

Skejťák a oceňovaný umelec pochádzajúci z fínskeho Sahalahti, Anssi Kasitonni (1978) je svojský muž, ktorý miluje svoju prácu, svoje umenie a vôbec život ako taký. Venuje sa hudbe, filmu, kresleniu a sochárstvu.

IFF Bratislava

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Zvukařská filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2013 Butterfly's Effect
2009 Masa
2007 Tutkijat
2005 Liitäjät
2003 Kolkuttajat

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Masa
2007 Tutkijat
2005 Liitäjät
2003 Kolkuttajat

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sakke
2012 Planet of Sexes
2007 Tutkijat
2003 Kolkuttajat

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Tutkijat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky