foto

Elena Leszczyńska

  • nar. 14.1.1981 (38 let)
    Jižní Sachalin, Sachalinská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plan B
Zábava, zábava
2014 Fotograf
2011 80 milionů
2008 Malá Moskva

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
W pułapce (S03E01)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (4)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
2011 Usta usta (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (9)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (18)
2008 Londyńczycy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky