foto

Robert Rusler

  • nar. 20.9.1965 (55 let)
    Fort Wayne, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Jakob's Wife
2019 Atone
Concrete Kids
2018 The Debt Collector
The Wedding Do Over (TV film)
2017 Locating Silver Lake
The Unwilling
2016 Blood Feast
The Secret of 40
2015 Tales of Halloween
2011 Delivered
Metro (TV film)
2010 Black Belle, The
2008 39
2007 Agenda
Zatracení
2006 Shifted
Surveillance
The Hunt
2004 Můj soused zabiják 2
Vzdušný úder
1999 Wasted in Babylon
1997 Underworld, The (TV film)
1993 Amityville: Image zla
Angel Falls (TV film)
1992 Crisis in the Kremlin
Final Embrace
1991 Jednou se vrátí (TV film)
1989 Shag
1987 Milostné hrátky (TV film)
1986 Dangerously Close
Nářez
Vamp
1985 Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta
Podivná věda

TV seriály

2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Ve špatné víře (S03E02)
2018 Lehké jako pírko (TV seriál)
…Troubled as the Tide (S01E06)
…Mad as a Hatter (S01E05)
…Dark as the Night (S01E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Who Once Was Dead (S06E08)
The 1-3-2 (S06E07)
2016 Murder in the First (TV seriál)
Daddy Dearest (S03E08)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Snídaně šampionů (S03E04)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Malý velký muž (S07E10)
2008 Médium (TV seriál)
Do You Hear What I Hear? (S04E04)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Vojenská policie (S03E06)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S05E05)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zmizelý (S02E03)
Odložené případy (TV seriál)
Plán (S01E22)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Anomálie (S03E02)
1998 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
The Long Road to Nowhere (E11)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Nástup temnoty (S02E22)
Přiznání a lkaní (S02E18)
Kde leží všechna čest (S02E14)
další epizody (4)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemství Gila Junction (S12E03)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Vzdálená hvězda (S02E04)
Východiska (S02E01)
1990 The Outsiders (TV seriál)

Dokumentární

2020 In Search of Darkness: Part II
2018 Scream, Queen: My Nightmare on Elm Street
2012 Slice and Dice: The Slasher Film Forever
2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
1999 Hollywood: Wild in the Streets

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky