foto

Robert Rusler

  • nar. 20.9.1965 (52 let)
    Fort Wayne, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Concrete Kids
The Debt Collector
2017 Locating Silver Lake
The Unwilling
2016 Blood Feast
The Secret of 40
2015 Tales of Halloween
2011 Delivered
Metro (TV film)
2010 Black Belle, The
2008 39
2007 Agenda
Zatracení
2006 Shifted
Surveillance
The Hunt
2004 Můj soused zabiják 2
Vzdušný úder
1999 Wasted in Babylon
1997 Underworld, The (TV film)
1993 Amityville: Image zla
Angel Falls (TV film)
1992 Crisis in the Kremlin
Final Embrace
1991 Jednou se vrátí (TV film)
1989 Shag
1987 Milostné hrátky (TV film)
1986 Dangerously Close
Nářez
Vamp
1985 Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta
Podivná věda

TV seriály

2015 Ray Donovan (TV seriál)
Snídaně šampionů (S03E04)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Malý velký muž (S07E10)
2008 Médium (TV seriál)
Do You Hear What I Hear? (S04E04)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S05E05)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zmizelý (S02E03)
Odložené případy (TV seriál)
Plán (S01E22)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Anomálie (S03E02)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Nástup temnoty (S02E22)
Přiznání a lkaní (S02E18)
Kde leží všechna čest (S02E14)
další epizody (4)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Vzdálená hvězda (S02E04)
Východiska (S02E01)
1990 The Outsiders (TV seriál)

Dokumentární

2018 Scream, Queen: My Nightmare on Elm Street
2012 Slice and Dice: The Slasher Film Forever
2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
1999 Hollywood: Wild in the Streets

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace