foto

Bernhard Schir

  • nar. 24.1.1963 (57 let)
    Innsbruck, Tyrolsko, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Getriebenen (TV film)
2019 Der Schneegänger (TV film)
2017 Die Notlüge
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Familie! (TV film)
Hotel Sacher (TV film)
2015 Der Metzger muss nachsitzen (TV film)
Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
2014 Die Freischwimmerin (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
Léto v Portugalsku (TV film)
Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst (TV film)
2012 Blutsbrüder teilen alles
Jeder Tag zählt (TV film)
Labyrint (TV film)
Löwin, Die (TV film)
Mein verrücktes Jahr in Bangkok (TV film)
Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
Restless (TV film)
Tür an Tür (TV film)
2011 Das Wunder von Kärnten (TV film)
Die Schatten, die dich holen (TV film)
Hory znají pravdu (TV film)
Kung Fu máma (TV film)
Rindvieh à la carte (TV film)
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2010 Die Zeit der Kraniche (TV film)
Inga Lindström: Cesta za štěstím (TV film)
Meine Tochter nicht (TV film)
Pozor na doktora (TV film)
Vom Ende der Liebe (TV film)
2009 Meine Heimat Afrika (TV film)
2008 Der Nikolaus im Haus (TV film)
Přede mnou neutečeš (TV film)
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Drei teuflisch starke Frauen - Eine für alle (TV film)
2006 Hra lásky a života (TV film)
Milovat a zabít (TV film)
Žena v rudých šatech (TV film)
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Hlasy minulosti II (TV film)
2004 Mr. und Mrs. Right (TV film)
Paradies in den Bergen (TV film)
V cizí kůži (TV film)
Zvláštní chůva (TV film)
2003 Africká láska (TV film)
2002 Jeřábí muž (TV film)
2001 Denninger - Der Mann mit den zwei Gesichtern (TV film)
Denninger - Der Tod des Paparazzo (TV film)
Doppelter Einsatz - Blackout (TV film)
Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
Místo činu: Špatná krev (TV film)
Zůstaneme spolu (TV film)
2000 Anibal (TV film)
Der Paradiesvogel (TV film)
Sommer mit Boiler, Der (TV film)
1998 Srdeční záležitosti (TV film)
1997 El Chicko
1996 Spitzenleistung (TV film)
1995 Schwarze Tage (TV film)
1994 Im Schatten des Führers
Polizeiruf 110 - Lauf, Anna, lauf! (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 4 - Komplott (TV film)
1991 Hund und Katz
1990 Der veruntreute Himmel (TV film)
1989 Frühlingserwachen (TV film)
1986 Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (5)
2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 28 (S03E08)
další epizody (10)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das Geheimnis der Schwestern (E14)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Schmutz (E05)
Stolz (E04)
další epizody (6)
Soko Vídeň (TV seriál)
Über den Dächern von Linz (S12E10)
Wilsberg (TV seriál)
Alle Jahre wieder (E57)
2016 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 20 (S02E10)
Folge 19 (S02E09)
Folge 18 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (10)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Vermächtnis (E63)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Borderline (S08E06)
Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Laszlo Urban (S01E09)
2008 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrt v dubovém lese (E02)
Lilly Schönauer (TV seriál)
A byla z toho láska (E06)
2007 12 znamení (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Mordgesellen (S03E08)
2006 Agathe (TV seriál)
Andělská křídla (E03)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Štěstí na horizontu (E07)
Charlotte Link (TV seriál)
Am Ende des Schweigens (E09)
Die Täuschung (E08)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Nachtschwimmer (S04E05)
Bella Block (TV seriál)
Hinter den Spiegeln (E16)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Auf der Flucht (S04E07)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Ctitel (E03)
2001 Správná dvojka (TV seriál)
Verraten und verkauft (E20)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Blutwurst und Weißwein (S03E02)
1997 Komisař Rex (TV seriál)
Krvavé růže (S03E12)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky