foto

Maciej Zieliński

  • nar. 29.3.1971 (49 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Iniciály S.G.
Proceder
Sługi wojny
2017 Alaska Is a Drag
Desolation
Po prostu przyjaźń
2016 Sługi boże
2015 Wkręceni 2
2014 Fotograf
2011 Och, Karol 2
2010 Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
2008 Jeszcze raz
Nie kłam, kochanie
To nie tak jak myślisz, kotku
2007 Dlaczego nie!
2006 Dublerzy
Tylko mnie kochaj
2004 Už nikdy!
2000 Świąteczna przygoda
1998 Germans
1996 Gry uliczne

TV seriály

2020 Na sygnale (TV seriál)
Co cię nie zabije... (S08E10)
Do utraty tchu (S08E09)
Jesteśmy cali (S08E08)
další epizody (10)
2019 Na sygnale (TV seriál)
Nic nie będzie jak dawniej (S07E33)
Kac w wielkim mieście (S07E32)
Pozory mylą (S07E31)
další epizody (33)
2018 Na sygnale (TV seriál)
Zabawa dopiero się rozkręca (S06E41)
Martwi nie pomożemy (S06E40)
Hejt (S06E39)
další epizody (41)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Fałszywy trop (S01E05)
Umowa (S01E04)
Na krawędzi (S01E03)
další epizody (5)
Na sygnale (TV seriál)
Winni niewinni (S05E51)
Martwi nie mają głosu (S05E50)
Złamane serce (S05E49)
další epizody (65)
2016 Na sygnale (TV seriál)
Do usług (S04E32)
Polskie wakacje (S04E31)
Mamy tylko siebie (S04E30)
další epizody (32)
2015 Na sygnale (TV seriál)
Ucieczka (S03E34)
Polowanie (S03E33)
Gra pozorów (S03E32)
další epizody (34)
2014 Na sygnale (TV seriál)
Pole rażenia (S02E38)
Ciuchcia (S02E37)
Nowicjuszka (S02E36)
další epizody (64)
2008 Agentki (TV seriál)
Paparazzi czyli naga prawda (E10)
Sknerus czyli dziwni lokatorzy (E09)
Prymus czyli klin klinem (E08)
další epizody (10)
Kryminalni (TV seriál)
W cieniu (S08E13)
Ostatni zachód słońca (S08E12)
Ażuda (S08E11)
další epizody (13)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Kryminalni (TV seriál)
W desperacji (S07E13)
Nagroda (S07E12)
Na zamówienie (S07E11)
další epizody (23)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Ślub (S05E13)
Stary znajomy (S05E12)
Mętna woda (S05E11)
další epizody (26)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Dziewczyna z bagażnika (S03E13)
Hip - Hop (S03E12)
Powrót (S03E11)
další epizody (26)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Reporterzy (S01E13)
Kolekcjonerzy (S01E12)
Towar (S01E11)
další epizody (13)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2016 Floating on Fire

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky