foto

Žanna Epple

  • nar. 15.7.1964 (56 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krasnaja lenta (TV film)
2016 Chorošij malčik
2015 Plochaja sosedka (TV film)
2007 Pirožki s kartoškoj (TV film)
2006 Bolšaja ljubov (TV film)
2004 Samyj lučšij prazdnik (TV film)
1999 Mama
1997 Šizofrenija
1989 Lovkač i Chippoza
1987 Aborigen
1986 Alyj kameň

TV seriály

2020 Smerť v objektive (TV seriál)
Pauk (E04)
Kamennyj gosť (E03)
Aura ubijstva (E02)
2019 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Plennica čjornogo omuta (S02E03)
2018 Oborvannaja melodija (TV seriál)
Sosedi (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
2014 Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
2012 Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Robinzon (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Uvy, Ivan Stoletov (E27)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
2006 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Fokus-pokus ot Vasilisy Užasnoj (S03E03)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Poker s akuloj (S01E02)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasno dlja žizni (S01E03)
1991 Bělyje oděždy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky