foto

Sergej Čonišvili

  • nar. 3.8.1965 (54 let)
    Tula, Tulská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikaria
Kouzelník
2016 Intim ně predlagať (TV film)
Věra
2009 Novyje priključenija Aljonuški i Jeremy
Sezon tumanov
2008 Dvaždy v odnu reku
Priključenija Aljonuški i Jeremy
Čizkejk
2006 Čelověk bezvozvratnyj
2005 Zerkalnyje vojny: Otraženije pervoje
2004 Miluji jen tebe
Proščajtě, doktor Frejd!
2003 Kak by ne tak (TV film)
Tretij variant
2002 Azazel (TV film)
Ivan-Durak
1999 Moskva
1992 Katka i Šiz
1986 Kurýr

TV seriály

2019 Otčajannyje (TV seriál)
Soděržanki (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Petěrburgskij roman (TV seriál)
Žestokij mir mužčin (TV seriál)
2016 Děduška (TV seriál)
2014 Novogodnij rejs (TV seriál)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
2011 Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
V těni trona (S02E08)
Mesť (S02E05)
Naživka (S02E03)
další epizody (5)
2010 Sivyj merin (TV seriál)
Vsjo radi těbja (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Piraty (S01E08)
Illjuzionist (S01E07)
Propavšeje zaveščanije (S01E06)
další epizody (8)
Zemskij doktor (TV seriál)
2005 Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)
Sdvinutyj (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Dokumentární

2015 Podopytnaja paradigma - vyp.
2012 1812 (TV seriál)
Tsirk: illyuziya lyubvi - vyp.

Divadelní záznam

1993 Pominalnaja molitva (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky