foto

Alanis Obomsawin

  • nar. 31.8.1932 (86 let)
    Lebanon, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Une aurore boréale (TV film)
1975 Eliza's Horoscope

Dokumentární

1993 Kanehsatake: 270 Years of Resistance - vyp.
1984 Incident at Restigouche

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace