foto

William Snow

  • nar. 15.6.1960 (58 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Austrálie, Sydney - psal se 15. červen 1960 a světlo světa spatřil William Snow. Tento herec je 180 cm vysoký, může se pochlubit zelenýma očima a datum narození mu přidělilo znamení Blíženců.

Will začínal jako model a poté se spoustu let se živil jako Top Model společnosti Chadwick. Zde též pracovala Rachel Blakely, se kterou se později setkává při různých natáčecích akcích. Dále také pracoval jako osobní trenér. Než přicházejí ty pravé herecké příležitosti hrál v reklamách a to nejen v australských, ale i v těch pro evropský a americký trh. První televizní roli dostává jako Paul Kattons - postava ve slavném seriálu PACIFIC DRIVE. Objevil se v pár televizních filmech. Další roli dostává v seriálu ZTRACENÝ SVĚT (kde se střetává s Rachel Blakely). Jeho herecká kariéra vzlétla, když přijal roli Davida Griefa v seriálu Příběhy jižních moří. Námět série byl založen na motivy knižní předlohy (v tomto seriálu opět hraje po boku Rachel Blakely).

William ukázal své herecké umění nejen v Austrálii ale i za jejími hranicemi a to ve Spojených státech, kde ho můžeme spatřit např. v mini sérii HERCULES (zde účinkoval spolu s Peterem McCauley - znám jako Challenger, další kolega ze ZTRACENÉHO SVĚTA). Střihl si také menší roličky v seriálech ČARODĚJKY, CLOSER, což jsou také úspěchy v jeho herecké kariéře.

V únoru roku 2002 se oženil se svou dlouholetou přítelkyní a láskou Kim Kilbey a tvoří tak již spokojený manželský pár.

zzzw

Herecká filmografie

Filmy

2007 Brotherhood of Blood
Tyranosaurus: Zhouba Aztéků
2005 Herkules (TV film)
2002 The Lost World: Underground
1999 Falešná stopa
The Lost World (TV film)
1997 Cesta bez návratu (TV film)

TV seriály

2005 Closer (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Ztraceni ve fotografiích (S08E07)
2002 Ztracený svět (TV seriál)
Heart of the Storm (S03E22)
Trapped (S03E21)
Legacy (S03E20)
další epizody (14)
2001 Ztracený svět (TV seriál)
Hollow Victory (S03E08)
Dead Man's Hill (S03E07)
Fire in the Sky (S03E06)
další epizody (22)
2000 Ztracený svět (TV seriál)
The Prisoner (S02E08)
London Calling (S02E07)
Skin Deep (S02E06)
další epizody (19)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
Creatures of the Dark (S01E11)
The Beast Within (S01E10)
Paradise Found (S01E09)
další epizody (11)
1998 Tales of the South Seas (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace