foto

Bruno Solo

  • nar. 23.9.1964 (54 let)
    Paříž, Île-de-France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 L'enfant que je n'attendais pas (TV film)
2016 Pierrot le fou
Tvář spravedlnosti (TV film)
2015 Gad Elmaleh: 20 ans de scène (TV film)
La Mort d'Auguste (TV film)
2014 Homme d'État, Un
Être
2013 Meurtres à Saint-Malo (TV film)
Mortel été (TV film)
2012 La Vérité si je mens ! 3
2011 Au bistro du coin
2010 600 kilo zlata
Accusé Mendès France (TV film)
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
Jusqu'à l'enfer (TV film)
Le Séminaire Caméra Café
2008 Comprend rien aux femmes (TV film)
Lady Blood
2007 13 French Street
Pur week-end
Svatba jako překvapení (TV film)
2006 Bénévole, Le
Mon colonel
2005 Espace détente
La vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
2004 Saint-Valentin
2003 Arrêt d'urgence
Ca va déchirer ce soir (TV film)
Les Clefs de bagnole
Livraison à domicile
Macho blues (TV film)
Rien que du bonheur
2002 Madame Sans Gene (TV film)
2001 8 rue Charlot
Nana (TV film)
Přece bych ti nelhal!
2000 BTK - Born to Kast
Jet Set
Noël et les garçons
1999 Homme de ma vie, L'
Mille bornes
Tombé du nid (TV film)
1998 (G)rève party
Fans, Les
Restons groupés
1997 Il y a des journées qui mériteraient qu'on leur casse la gueule
Les Soeurs Soleil
Mauvais genre
Vérité si je mens, La
1996 Chassés-croisés (TV film)
1995 Tom est tout seul

TV seriály

2019 Un avion sans elle (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Crimes Parfaits (TV seriál)
Etoile filante (S02E05)
Caïn (TV seriál)
Témoin aveugle (S06E01)
2016 L'Accident (TV seriál)
En famille (E06)
La Part du feu (E05)
Trafics (E04)
další epizody (6)
2015 Peplum (TV seriál)
Hotel na pláži (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2014 Hotel na pláži (TV seriál)
Večírek na rozloučenou (S01E06)
Přiznání (S01E05)
Hrdost (S01E04)
další epizody (6)
Marjorie (TV seriál)
2013 What Ze Teuf (TV seriál)
2011 Deux flics sur les docks (TV seriál)
Soda (TV seriál)
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Couper le cordon (S03E05)
Le Miracle de la vie (S03E04)
2009 Fortunes (TV seriál)
2007 Le canapé rouge (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1990 Télé-Zèbre (TV seriál)
1984 Top 50 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Skutečná hra o trůny (TV seriál) - vyp.
2011 Juin 1940, le piège du Massilia (TV film)
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.
1993 Zone interdite (TV seriál)
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Tout contre elle (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Off Prime (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 L'Accident (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
Vivement la télé (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Mon plus grand moment de cinéma (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2002 Le pire du Morning Live (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
Thé ou café (TV pořad)
1994 Ça se discute (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace