foto

Brad Hall

  • nar. 21.3.1958 (62 let)
    Santa Barbara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Sbohem, lásko

TV seriály

2002 Watching Ellie (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Dalekohled (S01E05)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 American Dreamer (TV seriál)

Dokumentární

2015 Generosity of Eye

Herecká filmografie

Filmy

2010 Love Shack
2005 Láska na inzerát
1995 Sbohem, lásko
1990 Chůva
1989 Super sázka
Šibeniční lhůta
1986 Skřítek

TV seriály

2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Kancelářské krysy (S03E16)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Pawnee Commons (S05E08)
2001 Larry, kroť se (TV seriál)
The Shrimp Incident (S02E04)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
The Wire (S01E06)
1988 Day by Day (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)

Dokumentární

2020 The Lafayette Escadrille

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
A Woman First (S06E09)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Pí***gate (S05E06)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)

Dokumentární

2015 Generosity of Eye

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky