foto

Don Gallagher

  • nar. 7.12.1957 (62 let)
    Selkirk, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rosamunde Pilcher: Dokonalý život (TV film)
2014 Melody
2008 Hancock & Joan (TV film)
Čistá práce
2007 Baletní střevíčky (TV film)
2002 Případy inspektora Lynleyho: Prkna, jež znamenají smrt (TV film)

TV seriály

2020 Na mušce (TV seriál)
Meetings Have Biscuits (S03E03)
2017 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently and the New Age (S08E02)
Gently Liberated (S08E01)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Quiche of Death (S01E01)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Školní pouta (S01E03)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Body & Soul (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Bad Girls (TV seriál)
Life Support (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
Unfinished Business (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Traffik (TV seriál)
1988 Inspektor Taggart (TV seriál)
Kořeny zla (S04E02)
1987 The Houseman's Tale (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Na ostří nože (S02E01)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky