foto

Clive Hayward

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Melody
2012 Private Peaceful
2006 Hlavní podezřelý: Poslední případ (TV film)
2004 Den D (TV film)
2002 Sirens (TV film)
2001 Sladká pomsta (TV film)
2000 Baby
Summer in the Suburbs (TV film)

TV seriály

2019 Viktorie (TV seriál)
Cizí předměty (S03E04)
2014 Law & Order: UK (TV seriál)
Safe from Harm (S08E02)
2005 Afterlife (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Estate Agents, The (TV seriál)
1996 Call Red (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2004 Opravdový horor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace