foto

Catherine Morin

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Jediný svědek (TV film)
1984 Jacques le fataliste et son maître (TV film)
1983 Vous habitez chez vos parents ?
1981 Chêne d'Allouville, Le
Ville noire, La (TV film)
1979 Ciao, les mecs
1976 Histoire de rire (TV film)
Siècle des lumières, Le (TV film)
1975 Strach nad městem
1973 Histoire vraie (TV film)

TV seriály

2017 Caïn (TV seriál)
Obsession (S05E08)
1988 Studený pot (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace