foto

Šósuke Tanihara

  • nar. 8.7.1972 (47 let)
    Jokohama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inemuri Iwane
2018 Júnagi no mači, sakura no kuni 2018 (TV film)
Marmalade Boy
2017 Rokudenaši
2016 Bâsudê kâdo
Meitantei Katherine (TV film)
2015 Kage no chitai (TV film)
Meitantei Catherine (TV film)
Meitantei Katherine (TV film)
Miccu no cuki (TV film)
2014 Tifani Dorama Supesharu Natsu no Owari ni, Koi wo Shita (TV film)
2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
Fuzjko Hemming no kiseki (TV film)
Tsuki ni Inoru Piero (TV film)
2012 Dragon Age: Blood Mage no seisen
Eiga Himicu no Akko-čan
Gekijôban Tenpesuto 3D
2011 Andarushia: Megami no houshuu
Boku to tsuma no 1778 no monogatari
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo: The movie – Kačidokibaši o heisa sejo!
Malí ninjové
2010 Nodame Cantabile: saišú gakušó zenpen
2009 Akuma no Temari Uta (TV film)
Baby, Baby, Baby!
Handsome suit: The TV (TV film)
Hataraku Gon! (TV film)
Kao (TV film)
Tenši no koi
2008 Handsome Suit
Nebeští jezdci
Za majikku awâ
今日は渋谷で6時 (TV film)
2007 Akechi mitsuhide: Kami ni ai sarenakatta otoko (TV film)
Deru Toko Demasho! (TV film)
Nagai nagai satsujin
Shabake (TV film)
Vexille 2077
2006 Kiraware Macuko no iššó
Last Summer Vacation (TV film)
Love Com
Ski Jumping Pairs: Road to Torino 2006
Woman's Island (TV film)
2005 Bókoku no aegis
Ooku -War of the Belles- SP (TV film)
2003 Sky High
2002 Kjúmei bjótó 24dži supešaru 2002 (TV film)
2000 Godzilla tai Megaguirus: G šómecu sakusen
1998 Fujadžó
Gokudó sengokuši: Fudó 3
1997 Gokudó sengokuši: Fudó 2
1996 Gokudó sengokuši: Fudó
1995 Hana jori dango

TV seriály

2020 Kirin ga kuru (TV seriál)
2019 Fudžoši, ukkari gay ni kokuru (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Gisó furin (TV seriál)
Kaidan botan tóró (TV seriál)
2018 Hanbun, Aoi (TV seriál)
2017 Hanzai Shokogun Season 1 (TV seriál)
Hanzai Shokogun Season 2 (TV seriál)
2016 Doctor Čóhasan (TV seriál)
Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
2015 Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
Keibuho Sugijama Šintaró (TV seriál)
Otona džoši (TV seriál)
2014 Chi no Wadachi (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
2013 Daini gakušó (TV seriál)
Kuroneko, tokidoki Hanaja (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
2012 Maguma (TV seriál)
Rakkí sebun (TV seriál)
The Unforgiven (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Tempest (TV seriál)
2010 Magerarenai Onna (TV seriál)
Mioka (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Rjómaden (TV seriál)
Tantei Club (TV seriál)
2009 Konkatsu! (TV seriál)
Rabu šaffuru (TV seriál)
Toraianguru (TV seriál)
2008 Ejison no haha (TV seriál)
Gakkó dža ošierarenai! (TV seriál)
Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
2007 Erai tokoro ni totsui de shimatta! (TV seriál)
Fúrin Kazan (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
Watašitači no kjókašo (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 CA to Oyobi (TV seriál)
Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
2005 Gokusen 2 (TV seriál)
Koi ni očitara (TV seriál)
Oh oku hana no ran (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
Ooku -Hana no Ran- (TV seriál)
Seishu Hanaoka no Tsuma (TV seriál)
Šiawase ni naritai! (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Puraido (TV seriál)
2003 Boku no ikuru miči (TV seriál)
Diamond Girl (TV seriál)
Diamond Girl (TV seriál)
2001 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Mukodono! (TV seriál)
Platonic Sex (TV seriál)
2000 Ojadží (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)
1995 Miseinen (TV seriál)

Dokumentární

2013 Co je víc než rámen?

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky