foto

Jekatěrina Judina

  • nar. 30.12.1977 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Startap
2007 Kuka
Otryv
2004 Řidič pro Věru
1983 Válečná romance

TV seriály

2017 Optimisty (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
2011 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Mesť (S02E05)
Vykup (S02E04)
Sročno v nomer (TV seriál)
Linija russkoj oborony (S03E06)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Piraty (S01E08)
2009 Krem (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Propavšaja naslednica (E13)
2006 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S08E01)
2005 Ochota na izjubrja (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
File iz zolotogo petuška (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky