foto

Bert Tischendorf

  • nar. 21.12.1979 (40 let)
    Schwerin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fuck You Very Much
Jella jagt das Glück (TV film)
2015 In Sight
Inga Lindström: Druhá šance (TV film)
2013 Zbouchnutá (TV film)
Zima (studentský film)
2012 Odkaz hříšnice (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
2010 Hříšnice (TV film)
2002 In einer Nacht wie dieser (TV film)

TV seriály

2019 Bettys Diagnose (TV seriál)
Gewissensbisse (S05E18)
2018 Beck is back! (TV seriál)
Ausbruch (S01E10)
Der falsche Mandant (S01E09)
Liebe bis zum Schluss (S01E08)
další epizody (10)
2015 X-company (TV seriál)
Smrtící polibek (S01E03)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Boj o nadvládu (E05)
Bez hranic (TV seriál)
Everybody Will Know (S02E04)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Dámská jízda (S03E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Rozpolcená (S16E14)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Goldfisch (S06E06)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky