foto

Bert Tischendorf

  • nar. 21.12.1979 (39 let)
    Schwerin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fuck You Very Much
2016 Jella jagt das Glück (TV film)
2015 In Sight
Inga Lindström: Druhá šance (TV film)
2013 Zbouchnutá (TV film)
Zima (studentský film)
2012 Odkaz hříšnice (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
2010 Hříšnice (TV film)
2002 In einer Nacht wie dieser (TV film)

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Ausbruch (S01E10)
Der falsche Mandant (S01E09)
Liebe bis zum Schluss (S01E08)
další epizody (10)
2015 X-company (TV seriál)
Smrtící polibek (S01E03)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Boj o nadvládu (E05)
Bez hranic (TV seriál)
Everybody Will Know (S02E04)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Dámská jízda (S03E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Rozpolcená (S16E14)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace