foto

Philippe Uchan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Adieu les cons
Le Sens de la famille
Seize printemps
2018 Une intime conviction
2016 150 miligramů
2014 Couleur locale
Gemma Bovery
La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
2013 9 mois ferme
La rupture (TV film)
2012 Den vran
Jeux dangereux (TV film)
Z prezidentské kuchyně
2011 Été des Lip, L' (TV film)
2010 Chicas
Mateřské pudy (TV film)
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
Clara, une passion française (TV film)
2006 Miluji tě tak, že vraždím (TV film)
Monsieur Sorlin architecte
Que sont-ils devenus?
2005 Aux abois
Éliane (TV film)
2004 Procès de famille (TV film)
Sauveur Giordano: Disparitions (TV film)
2003 Co vtip, to mrtvola
Vie érotique de la grenouille, La (TV film)
2002 Monika
2001 Liberté-Oléron
2000 André úžasný
1999 Jumeaux vénitiens, Les
Le créateur
1998 Dieu seul me voit
1997 Vie comme un dimanche, La (TV film)
1996 Bernie
Vacances bougeoises (TV film)
1995 Fast
1994 Aux petits bonheurs
Honorin et l'enfant prodigue (TV film)
1992 Désiré
Rej výtržníků
Versailles Rive-Gauche
1991 Neige et le feu, La
Strangers dans la nuit (TV film)
1990 Lacenaire
Maminčin zámek
Six crimes sans assassins (TV film)
1989 Letní hra
Život a nic jiného
1987 Náhlý závan větru
1984 Pomsta opeřeného hada

TV seriály

2020 Faites des gosses (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2018 Les Chamois (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2017 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Juliette (S02E06)
2015 Peplum (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2013 Famille d'accueil (TV seriál)
Sauvageon (S11E08)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Question d'eau de vie... ou de mort (S02E01)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Engagez-vous ! (S04E08)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
Prokletí králové (TV seriál)
Le Roi de fer (E01)
1999 Chasseurs d'écume (TV seriál)
1997 Daleká Indočína (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a čtyři ženy (E26)
1985 Canon paisible, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky