foto

Andreas Wellano

  • nar. 21.11.1948 (71 let)
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Breathe!
2012 Jantarová komnata (TV film)
Léto v Alsasku (TV film)
2011 Männer ticken, Frauen anders (TV film)
2010 Tichý život
Ve stínu koňských stájí (TV film)
2009 Pasticcio
2007 Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
Sehnsucht nach Rimini (TV film)
2005 Was für ein schöner Tag (TV film)
2004 Fliege hat Angst (TV film)
2003 ABC des Lebens (TV film)
Fliege kehrt zurück (TV film)
2001 Die Meute der Erben (TV film)
Oh du Liebezeit (TV film)
2000 Bebuquin - Rendezvous mit Carl Einstein, Der
Muži k pronajmutí (TV film)
1999 Nic než pravdu
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1995 Willkommen in Babylon (TV film)
1994 Ausgespielt (TV film)
1993 Ein Unmöglicher Lehrer (TV film)
1992 5 Zimmer, Küche, Bad (TV film)
1991 Hausmänner
1987 Schloß & Siegel
1985 Beinah Trinidad
1983 Vom anderen Stern (TV film)

TV seriály

2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Fox a partneři (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky